Pozdravljen/-a! Veseli me, da se srečava! Moje ime je Miriam in sem certificirana učiteljica Joge, registrirana pri Joga Združenju Slovenija.

Svojo pot sem vedno našla v povezavi z naravo, z gibanjem in v dobri družbi (sočloveka ali knjige). Od otroštva mi gibanje predstavlja pomemben del mojega življenja, z jogo pa se spoznavam že od svojih gimnazijskih let, ko me je pritegnila zaradi občutka mirnosti, ki sem ga občutila po vadbi.

Na učiteljski tečaj sem se podala po rojstvu tretjega otroka, ko sem si izpolnila dolgoletno željo, da bi poglobila svoje znanje joge. In ta pot mi je odprla nova poglavja in raziskovanja: od anatomije in delovanja telesa do meditacij in poglobitve vase. Ob rednem poučevanju sem zatem opravila še nadaljevalni tečaj in pridobila naziv RJU 600.

Poleg učiteljskih tečajev, se redno udeležujem delavnic, in izobraževanj, nedavno sem tudi pridobila naziv pri dr. Mindy Pelz, kot mentorica postenja za ženske, ki je izjemno orodje za izboljšanje in vdrževanje hormonskega zdravja.

Kot učiteljica joge čutim, da je moje poslanstvo v ljudeh vzbuditi zavedanje lastnega telesa, prisotnosti v trenutku in jim preko giba, diha in meditacij ponuditi zavedanje lastne moči.

Ko nisem na jogijski blazini, me lahko srečate v gozdu, na plezalni steni, otroških tekmah ali pa sem doma in berem, se izobražujem, se družim z družino in prijatelji…

Ker verjamem v vseživljenjsko učenje se zavedam, da sem kot učiteljica tudi večna učenka in čutim globoko hvaležnost, da mi je to omogočeno.

Izobraževanja:

Tečaj postenja za ženske, pridobljen certifikat “Fast Like a Girl Certificate by Dr. Mindy Pelz”, junij 2024

Delavnica za raztezanje in gibljivost plezalcev, oktober 2023

Delavnica Joge plesa s Katarino Ferlin- Shakti dance ® – Kako globoke so tvoje korenine?

dr. Tina Košir, Mir onkraj nemira: modrost Joga suter, oktober 2023

Napredni učiteljski tečaj, AgniYoga School – pridobljen naziv RJU 600, december 2023

Peti element, webinar – samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus, september 2023

Peti element, webinar- miti in resnice o zdravju hrbtenice z zdravnico, oktober 2023

Peti element – webinar o zdravju medeničnega dna

Peti element – Zdravje na dnu medenice z Michelle Nesin in Špelo Jakša

Osnovni učiteljski tečaj, AgniYoga School, pridobljen naziv RJU 300, junij 2022

in veliko branja, gibanja, samoraziskovanja…